Welcome Friends Day!

Aan de landelijke actie Welcome Friends Day van de KNBSB werd bij Rooswijk deelgenomen door de pupillen. Afgelopen woensdag 17 mei was het zover. De pupillen van Rooswijk mochten allen een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de wekelijkse training. Op die manier kon kennis worden gemaakt met onze sport. Uiteindelijk stonden er 21 kinderen, dertien leden van het pupillenteam en acht gasten, op het veld.

Na een korte inleiding en een paar oefeningen om te wennen aan het gooien en vangen was het tijd om een kort wedstrijdje te spelen waarbij de bal werd opgetosst. Opvallend genoeg wist iedereen, dus ook de nieuwkomers, de bal te raken. Omdat de dag toevallig op de warmste dag van het jaar, tot nu toe, viel had ik thuis de ijskast opengerukt en flesjes water, limonade en de nodige fristi’s meegenomen. Na de eerste inning was het dan ook even tijd voor een drinkpauze. Na afloop waren de kennismakers enthousiast. Een van hen vroeg meteen na afloop of hij volgende week ook een echte ‘les’ mocht meedoen. Natuurlijk iedereen is welkom. Er trainen inmiddels veertien kinderen mee met onze pupillen

Binnenkort ook een keer meetrainen? Train gratis drie keer vrijblijvend mee met een van onze jeugdteams. Vraag direct een gratis training aan, of stel ons een vraag voor meer informatie.

De Welcome Friends Day zal ongetwijfeld volgend jaar een vervolg krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.