Voor mama…

De voorspellingen zien er goed uit, dus het wordt een mooi soft- en honkbalweekend. Vandaag om 17 uur trapt dit keer Heren 1 het weekend af. Toch wel een beetje Angstgegner Cromtigers is in Assendelft de tegenstander. Mocht u in de buurt zijn van Sportpark de Omzoom dan kunnen zij uw mentale steun goed
gebruiken. Sowieso omdat de punten zeer welkom zijn na twee nederlagen en Cromtigers uit is best lastig….. 
Morgen ook een heel fraai programma, met helaas maar één thuiswedstrijd. Maar wat voor 1. Een onvervalste Velsense derby tussen Rooswijk en Terrasvogels. Velsen Noord tegen Santpoort Zuid. Na de overwinning van vorige week (en de forse nederlaag van Terrasvogels) is er alle reden om bij onze junioren te gaan kijken. Dus als de beschuitjes met aardbei op zijn en alle cadeautjes en/of knutsels door alle lieve moeders zijn uitgepakt is een bezoekje aan Sportpark Rooswijk een cadeautje an sich.

En morgen beginnen ook de aspiranten aan hun seizoen!! En we zijn heel benieuwd hoe dat zal gaan. Ze zijn er in ieder geval helemaal klaar voor. Onder leiding van Herman en Anita is er fanatiek getraind; nu nog in het echt laten zien…. Om 11 uur spelen zij in Purmerend tegen Flying Petrels. Succes mannen en dame!

De mannen van Heren 2 zijn dan al een uur aan de slag. Zij spelen wederom een uitwedstrijd. Dit maal reizen de wagens vol ervaring af naar Nieuw Vennep om daar tegen de Vennep Flyers te spelen. Wij hopen dat Heren 2 de ongeslagen status kan behouden.

Heren 1 Softbal speelt dit maal op maandagavond. Afgelopen dinsdag werd wederom gewonnen (12-13 tegen Quick). Nu mogen de mannen naar Haarlem om tegen United Heren 1 te spelen en te proberen om de zegetocht in de 3 e klasse door te zetten.

Kortom, er is genoeg te genieten dit weekend. Wij wensen u veel plezier en in het bijzonder natuurlijk voor alle lieve moeders!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.