Veel te zien bij Rooswijk dit weekend

Na het grote succes van het Nederlands honkbalteam in het wereldkampioenschap, de World Baseball Classic, pakken de Nederlandse clubs dit weekend de draad van een nieuw seizoen op. Dat betekent dat ook op onze velden de competitie weer start. Om de opening van het seizoen van een stevige basis te voorzien beginnen alle seniorenteams de komende dagen met een thuiswedstrijd. De softbalvrouwen openen donderdagavond tegen Thamen. (vanaf 19.00 uur) De heren softballers volgen een dag later tegen Vennep Flyers , terwijl in de honkbalhoek van het sportpark Rooswijk in Velsen Noord het ,,veteranenteam” dan start tegen Alphians. Zaterdag, aanvang zes uur speelt het eerste honkbalteam tegen Sullivans. Zondagmiddag sluit ons derde honkbalteam, een mixed team van vrouwen en mannen, het openingsweekend af tegen Flags. De jeugdteams openen met uitwedstrijden en komen de volgende weekends thuis in actie.

Altijd op de hoogte blijven van wanneer welk team van Rooswijk een wedstrijd heeft? Bekijk ons complete wedstrijdschema.

Goede voorbereiding

Het zijn niet de eerste wedstrijden die dit seizoen worden gespeeld op ons sportpark. Afgelopen weken speelden alle teams al diverse oefenwedstrijden ter voorbereiding op de competitie. Hoogtepunt van de oefenserie was uiteraard het jeugdtoernooi van 25 maart. Zowel onze aspiranten als pupillen wisten het toernooi te winnen! Nog even nagenieten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.