United maatje te groot voor Heren Softbal 1

Het is de mannen van Heren 1 Softbal niet gelukt om kampioen te worden van de 3e klasse F. United was voor de 2e keer een maatje te groot voor de Rooswijkers en mag zich terecht tot kampioen kronen.

Met name de eerste 2 inningen waren funest voor de thuisploeg, voor deze wedstrijd uitgeweken naar het terrein van Cromtigers. Na 2 innings stond het al 11-0 en hadden de Haarlemmers duidelijk te weinig moeite met het werpen van Wouter. Aan slag kreeg Rooswijk de bal nauwelijks het binnenveld uit en leek het een fors pak slaag te gaan worden.

Met Marcel op de pitchersplaats vielen de knuppels aan de zijde van United wat stil, waar Rooswijk de rug rechtte en heel langzaam puntje voor puntje dichterbij kwam.

Bij het ingaan van de laatste inning stond het 14-8 en was United er nog niet gerust op en leefde er nog wat hoop in de Rooswijkse harten. Helaas lukte het niet om het Mirakel van Assendelft te volbrengen….

Al met al heeft Heren 1 Softbal een prachtig seizoen achter de rug, waarbij er veel te genieten viel. Hopelijk valt het dubbeltje volgend seizoen net wel de goede kant op en kan de champagne dan wel ontkurkt worden….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.