Steun Rooswijk via de Grote Clubactie

Vanaf zaterdag 15 september gaat de Grote Clubactie weer van start. Een gemakkelijke manier om Rooswijk financieel te steunen. Je kunt loten kopen van 3 euro, waarvan maar liefst 2,40 euro naar de club gaat! Hoe mooi is dat! En met de aanschaf van een lot maak je bovendien kans op mooie prijzen. Wist je dat je loten kunt bestellen vanaf de bank?!Natuurlijk kun je ook wachten tot iemand aan de deur komt, maar wil je zeker zijn dat je loten koopt die Rooswijk wat opleveren, bestel ze dan vanaf 15 september onlineWel zo makkelijk! 

Speciale actie voor Rooswijkleden

Voor onze jeugd hebben we dit jaar een spetterende actie. Kinderen die voor Rooswijk loten verkopen, krijgen zelf 0,50 cent per verkocht lot! Dat is dus snel verdiend. Maar niet alleen voor de jeugd hebben we een bijzondere actie, eigenlijk voor alle leden.  Want diegene die dit jaar de meeste loten verkoopt, ontvangt als beloning een bioscoopbon.  Wil jij onze loten verkopen? Neem dan contact op via ons online contactformulier.

Superlot

Als er mensen of bedrijven zijn die Rooswijk op een leuke manier willen sponsoren, we hebben ook een superlot te koop! Hiervoor betaal je €150,- en dan krijg je 50 loten. Deze kun je ook verdelen onder je werknemers of relaties. Voor meer informatie over de aankoop van een superlot, kun je gebruik maken van ons online contactformulier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.