Stem op Fabienne als onze clubheld

Rooswijk kan niet zonder vrijwilligers. Net als elke vereniging. Gelukkig kunnen we bouwen op een groot aantal vrijwilligers. Daar zijn we trots op en we zijn onze vrijwilligers elk jaar weer dankbaar. En hoewel elke vrijwilliger voor ons even belangrijk is, of je nu een kantinedienst draait, een wedstrijd begeleidt als scheidsrechter, helpt bij een activiteit of in een commissie zit, willen we dit jaar toch graag één iemand speciaal in het zonnetje zetten. Daarom hebben wij onze Fabienne Juffermans genomineerd als clubheld. Ook jij kunt op haar stemmen. Wist dat we met jouw stem misschien ook nog wel kans maken op 10.000 euro voor onze club?

Fabienne heeft dit seizoen meer dan 100 wedstrijden verplaatst. De stille kracht achter onze competitie. Daarbij heeft ze zoveel als mogelijk rekening gehouden met de wensen van de teams en de tegenstanders. Dat maakt het een pittige klus. Maar niet alleen daar zijn we trots op. We zijn nog steeds op zoek naar iemand voor de Technische Commissie. Een vacature die we maar niet gevuld krijgen. De Technische Commissie zorgt dat wij onze wedstrijden kunnen spelen, door het inschrijven in de competitie, reserveren van de zalen, enz. Een belangrijke functie dus. Gelukkig was Fabienne bereid om afgelopen seizoen, als redder in nood, deze taken op te pakken.  Een echte Clubheld dus.

Direct stemmen

Wil jij ook jouw stem uitbrengen op Fabienne als Clubheld? Stemmen is heel gemakkelijk. Ga naar de speciale actiepagina. Vul jouw postcode in, zoek onze vereniging op en klik op Fabienne. Vergeet niet jouw stem te bevestigen door op de link te klikken in het mailtje dat je na het stemmen ontvangt. 

Hoe werkt de verkiezing

Vanaf 27 september 2017 wordt in iedere gemeente van Nederland gezocht naar de leukste, beste, trouwste en meest bijzondere vrijwilliger die zich actief inzet voor zijn of haar sportvereniging. In iedere gemeente wint de clubheld met de meeste stemmen. Er worden 15 regiowinnaars verkozen waaruit de vakjury de landelijke winnaar selecteert. Hij of zij mag zich een jaar lang dé clubheld van Nederland noemen en ontvangt een cheque met 10.000 euro voor de vereniging!

Wie is jouw Clubheld?

De actie, ‘Wie is jouw Clubheld’ is een initiatief van  het Algemeen Dagblad en de regionale dagbladen. Samen organiseren zij deze actie inmiddels voor de 3e achtereenvolgende keer. Daarmee zetten zij de stuwende krachten achter de sportverenigingen, de vrijwilligers, in het zonnetje. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.