Wil jij Rooswijk financieel helpen? Dan kan dat op twee manieren zonder dat het jou geld kost! Koop jij online? Koop dan via SponsorKliks. Doe jij thuis de boodschappen? Kies dan voor de Vomar Klant-is-Koningkaart en laat bij het afrekenen jouw klantenkaart scannen. Het geld dat Rooswijk hiermee verdient kunnen we goed gebruiken voor bijvoorbeeld materiaal, maar ook voor leuke activiteiten, of onderhoud aan de accommodatie.

Sponsorkliks

Geld verdienen voor Rooswijk via SponsorKliks is heel eenvoudig. Op onze homepage staat rechts een grote banner van SponsorKliks. Als je op deze banner kikt, kom je op een pagina met een overzicht van webwinkels. Als je via één van deze winkels een product koopt, krijgt Rooswijk een deel van de kosten.

Je kunt ook de app van SponsorKliks downloaden. De app is gratis verkrijgbaar voor Android– en Apple iOS-apparaten. Na installatie van de app hoef je maar één keer je sponsordoel te selecteren. De app toont altijd de actuele stand van de inkomsten en je kan direct winkelen of de prijs van een product vergelijken zodat je niet teveel betaalt. Ook word je op de hoogte gehouden van transacties van jouw sponsordoel en ontvang je af en toe aanbiedingen. Mocht je die niet willen ontvangen, dan kan je dat in de app-instellingen uitzetten.
LET OP: volg altijd de link vanuit SponsorKliks, deze gaat altijd naar een website en nooit naar een app van een winkel. Door via de app van een winkel te bestellen vervalt namelijk de commissie.

Heb je vragen over de werking van SponsorKliks? Stuur dan een bericht via ons contactformulier op deze website.

VOMAR Klant-is-koningkaart

Wil jij onze kas spekken? Gebruik dan de Klant-is-Koningkaart van Vomar!

De Klant-is-Koningkaart kun je aanvragen via Vomar. Je vindt het aanvraagformulier voor een KIK-kaart bij de servicebalie van jouw Vomar Voordeelmarkt. Lever het ingevulde formulier in bij de balie en je ontvangt direct een persoonlijke kaart.

Iedere keer dat je boodschappen afrekent en je laat de kaart scannen, keert Vomar over het totaal besteedde bedrag aan boodschappen elk kwartaal 0,5% uit aan onze clubkas.