Rooswijk is de enige honkbal- en softbalvereniging in de regio IJmond. We zijn een gezonde en bloeiende club. Dat hebben we met name te danken aan de drive van onze leden, maar zeker ook aan onze sponsors. Diverse bedrijven ondersteunen Rooswijk, elk op hun eigen manier. Met trots presenteren wij onze ‘partners in sport’. Hun bedrijfsnamen vind je terug op onder meer kleding, vlaggen, borden op en langs onze velden en natuurlijk op deze pagina.

Wil jij ons ook sponsoren? Dat kan met een banner op deze clubwebsite, als bordsponsor, als shirtsponsor, of met één van de vele andere mogelijkheden. Honk- en softbal is een stoere sport met FairPlay hoog in het vaandel. Prima kenmerken om jouw bedrijf mee te verbinden. Onze samenwerking met Tennisvereniging De Gieteling levert daarnaast extra exposure.

Wij kunnen onze sponsors ook clinics op maat aanbieden, of een onderling toernooi voor collega’s. Leuk voor bijvoorbeeld de teambuilding. Onze selectiespelers zorgen er tijdens deze events voor dat jullie niet alleen op een verantwoorde en veilige manier sporten, maar ook nog wat opsteken van het spelletje en de spelregels. Slaat jouw bedrijf die homerun?

Heeft u interesse om deze mogelijkheden vrijblijvend te bespreken? Download dan onze folder met meer informatie, sponsorideeën en de kosten daarvoor. Of neem contact met ons op via ons online contactformulier. Wilt u nog meer weten over onze sport? Bekijk dan onze informatiepagina voor een nadere kennismaking.

Sponsors van Rooswijk

Vrienden van Rooswijk

Onze vrienden helpen ons graag en vaak met slimme aanbiedingen waar wij als vereniging heel blij van worden, maar ook onze leden. Heeft jouw bedrijf een mooie aanbieding? Wie weet komt jouw logo dan ook wel op deze pagina!