Rooswijk gastheer van de landelijke G-Honkbaldag

Zaterdag 28 september is Rooswijk gastheer van de landelijke Dirk Kuijt Foundation G-honkbaldag. Teams uit het hele land reizen deze dag af naar het sportpark in Velsen-Noord.  Het toernooi, georganiseerd door de Koninklijke Baseball & Softballbond, biedt kinderen en volwassenen met een (verstandelijke) beperking een sportieve, maar vooral leuke dag.

G Honkbal is een aangepaste vorm van honkbal, waardoor het bijzonder geschikt is voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Er wordt gekeken naar individuele mogelijkheden, vaardigheden en persoonlijke wensen.

Eerste bal

De eerste bal van het toernooi wordt om 11.00 uur gegooid door de wethouders sport van de gemeente Velsen; Bram Diepstraten en de gemeente Beverwijk Haydar Erol. Na deze symbolische aftrap start het toernooi.

Gratis toegang

Toeschouwers zijn welkom op Sportpark Rooswijk aan de Rooswijkerlaan in Velsen Noord. De toegang is gratis. Naast leuke wedstrijden zijn er diverse activiteiten en zijn er via een loterij leuke prijzen te winnen.

G-honkbal naar de regio

G-honkbal wordt op dit moment gespeeld door teams in Amsterdam, Den Haag, Leusden, Rotterdam en Soest. Bij voldoende animo zal ook bij Rooswijk een team starten. Aanmelden kan via ons contactformulier

2 Comments

  1. Was zaterdag 28-9-2019 aanwezig bij de landelijke G-Honkbaldag en wil jullie vriendelijke vrijwilligers allen bedanken er waren er heel veel echt top.Onze spelers en leiders hebben genoten.

  2. Bedankt voor jouw leuke reactie! We hebben er als vereniging veel plezier aan beleefd om deze dag voor jullie te mogen organiseren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.