Pupillen op kampioenskoers – verslag Cromtigers- Rooswijk

Het gaat dan toch echt gebeuren. Een echte kampioenswedstrijd voor de pupillen van Rooswijk. De komende tegenstander Bears is uitgeschakeld voor de titel door afgelopen weekeinde te verliezen van Alcmaria Victrix. Omdat de andere concurrent Cromtigers 1 wel won van Urbanus 1 zal Rooswijk zondag moeten winnen van Bears om kampioen te worden. Een gelijkspel is ook niet voldoende omdat er eerder dit seizoen van Cromtigers 1 werd verloren.
Afgelopen zondag won Rooswijk overtuigend van Cromtigers 2. In alle drie de slagbeurten werden er vijf punten, het maximale wat behaald kan worden, gescoord. Pim, dit seizoen de enige nieuwkomer in het team, sloeg de bal zo hard terug dat coach Monne niet meer uit de weg kon komen. Wel in een keer klem in de handschoen en dus een honkslag voor Pim die geschrokken vroeg of het wel ging. Natuurlijk zo’n klap willen we vaker zien.
Startend werper Sil was prima op dreef en daardoor kreeg Cromtigers weinig tot geen kansen. Na twee innings niet gescoord te hebben wist de thuisploeg tweemaal in de derde inning te scoren. Opvallend was dat de wedstrijd met een enorme modderpoel achter de thuisplaat afgewerkt moest worden. De gemeente had even ‘s morgens gesproeid. Lekker maar niet fijn voor de catchers die door de prut de ballen op moesten halen.
Maar alles lukte en dus kijken we uit naar zondagochtend, aanvang 10 uur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.