Pupillen kampioen!!!!!

Spanning alom. Concurrent Cromtigers had op zaterdag immers gewonnen en dus moest Rooswijks pupillenploeg een dag later winnen om kampioen te worden. Zelfs een gelijkspel was niet voldoende. De opstelling werd versterkt met Sandro en Nora. Zij waren immers de afgelopen weken regelmatig bereid om in te vallen als het team incompleet was. En dus mocht hen geen kampioenswedstrijd worden ontzegd. Rooswijk kreeg in de openingsinning een punt tegen maar sloeg in de gelijkmakende slagbeurt meteen terug met vier punten al kreeg het daarbij de hulp van twee veldfouten van de tegenstander.

Een belangrijk dubbelspel van Nora voorkwam een inhaalslag van The Bears. Zelf kwam Rooswijk in de derde inning aanvallend door met vijf punten. Zowel Samuel als Lex sloegen in deze beurt een homerun. Bij 9-2 was de winst nog altijd niet binnen en gelukkig kon Paddy in de vierde inning ook nog scoren, na een hit van Pim, voor iets meer lucht. Maar lucht had de ploeg niet nodig. Nadat werper Sil zijn 35 ballen had gegooid maakte Samuel het duel met drie slag keurig af en kon de jongste jeugd van Rooswijk de 10-3 zege vieren en bloemen in ontvangst nemen. Sandro, Jaylen, Sil, Samuel, Nora, Lex, Paddy, Niek, Eline, Pim en Atreu jullie zijn toppers.

 

In dit verslag nogmaals dank aan Geert en Joost voor het opzetten van de aankleding rondom deze wedstrijd (muziek, speaker en verkoop bij het veld). Edward weer bedankt voor het scheidsrechteren.

Nog eenmaal trainen voor de stop dan pakt de ploeg de draad in de tweede seizoenshelft weer op. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.