Pupillen en aspiranten winnen jeugdtoernooi

Onder een bijna geheel strak blauwe lucht vond zaterdag 30 maart het jaarlijkse Rooswijk jeugdtoernooi plaats. Aan het toernooi deden zowel onze pupillen als aspiranten mee. Mede door het weer, maar zeker ook door de deelnemende teams werd het een zeer geslaagd honkbalfestijn. 

Aspiranten

De aspiranten van Rooswijk waren ingedeeld bij RCH/Pinguïns en North Stars, maar door een misverstand bleek de formatie uit Heemstede niet naar Rooswijk te komen en bleef dus alleen North Stars over. Gelukkig waren de Amsterdammers zo sportief om dan meteen maar twee wedstrijden te spelen, waardoor beide teams toch nog volop aan de bak moesten. Beide wedstrijden konden rekenen op veel slaggeweld en goed veld spel. Nadat de rookwolken waren opgetrokken was het Rooswijk die met twee overwinningen achterbleef. Zij mochten dan ook op een zonovergoten terras bij de kantine de eerste prijs ophalen.

Pupillen

Voor het pupillentoernooi waren er drie verenigingen naar Velsen Noord afgereisd: DSS, Kinheim en RCH/Pinguïns. Samen met de gastheren (en vrouw) gingen zij de strijd aan voor de prijzen, maar vooral de eer. Het werd een geweldig toernooi waarin de teams goed aan elkaar gewaagd waren en er met veel enthousiasme werd gehonkbald. Na ruim 4 uur spanning, inzet en buitengewoon leuk honkbal mocht Rooswijk uiteindelijk de eerste prijs in ontvangst nemen. DSS werd 2e, Kinheim 3e en RCH/Pinguïns kreeg de bokaal voor de nummer 4. Iedereen ging tevreden naar huis en dat is wat je als organiserende vereniging uiteindelijk het allerliefste ziet.

We kijken daarom nu al uit naar de editie van volgend jaar en hopen op weer net zulke fantastische tegenstanders als dit jaar! Uiteraard gaat alle dank uit naar onze organisatie; Anita en Elly.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.