PubQuiz, vrijdag 8 november

Op vrijdag 8 november organiseert hsv Rooswijk wederom een PubQuiz. We starten om circa 20.30 uur met de quiz. Maar de kantine is al open vanaf 20.00 uur. Doe jij mee?

Meedoen?

Wil jij meedoen? Je kunt een team inschrijven van maximaal 5 personen (min. 16 jaar). Heb je geen team? Kom dan gewoon langs, dan kijken we waar we je kunnen indelen.  Iedereen is welkom om mee te doen; leden, maar ook niet leden. Natuurlijk zijn leden van TC De Gieteling ook van harte welkom! De PubQuiz belooft wederom een gezellig avond te worden in onze gezellige kantine.  De kosten voor deelname bedragen 5 euro per team. Je kunt dit bedrag betalen bij de spelleiding, voorafgaand aan de Quiz. Vooraf inschrijven is niet nodig. De PubQuiz gaat hoe dan ook door!

Ben je niet zo van de spelletjes? Meld je dan aan om ons te helpen achter de bar!

Wat staat je te wachten?

Net als tijdens voorgaande editie, zal ook deze editie weer onder de bezielende leiding staan van Mattijs en wordt de quiz gemaakt door Jelle. Ook ditmaal komen de gebruikelijke pubquiz-elementen aan bod komen (plaatjesronde, muziekronde, 6 rondes met originele vragen). Zorg dat je deze bijzondere avond niet mist. Wij hopen jullie vrijdagavond 8 november allemaal in de kantine te mogen verwelkomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.