PubQuiz met kip

Vrijdag 19 mei vond de tweede PubQuiz van Rooswijk plaats. Deze tweede editie werd net zo een succes als de eerste. Circa 50 Rooswijkers, familieleden en vrienden en vriendinnen kwamen, nadat zowel heren softbal 1 als heren honkbal 2 hun wedstrijd wonnen, naar de kantine.

 Om 21.30 uur kon gestart worden met de quiz. In acht rondes met de gebruikelijke PubQuiz-elementen streden tien teams om de eeuwige roem. Tot aan de laatste ronde bleef het spannend. Na de plaatjesronde, de muziekronde en 6 rondes met originele kennisvragen was het team “Herman’s kippetjes” (een team met spelers uit ons eerste honkbalteam) dat met de hoofdprijs naar huis ging. Maar het waren niet deze kippetjes die de avond glans gaven, maar de echte, heerlijke kippetjes van Herman, die in grote schalen langskwamen. Voor wie dat nog niet genoeg kip was, was er nog de chicken of shame, de traditionele prijs voor het team dat onderaan de ranglijst staat. Die twijfelachtige eer ging naar een selectie van spelers uit heren honkbal 3. 

Na de quiz werd er nog lang nagepraat en nageborreld. Een succesvolle avond die zeker een vervolg gaat krijgen. Hou onze agenda in de gaten!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.