Wij trainen weer! Doe jij mee?

De nieuwste maatregelen maken het mogelijk om weer te trainen. Dat is enorm goed nieuws. Maar ook voor kinderen en volwassenen die nog niet lid zijn van Rooswijk, want niet alleen onze leden zijn welkom, ook niet-leden. Heb jij zin om een balletje te slaan? Alle (jonge) helden uit de IJmond zijn welkom!

Belangrijkste afspraken

Onze jeugd, tot en met 12 jaar, kan trainen zonder (al te) veel aanvullende maatregelen. Voor de jeugd van 13 tot en met 18 jaar en volwassenen geldt wel een aantal belangrijke afspraken. Uitgangspunt bij hen is en blijft de 1,5 meter afstand tot elkaar en de trainer/coach. De afspraken en maatregelen voor al onze teams hebben wij samengevat in een protocol. Ons protocol is goedgekeurd door de gemeente Velsen. In dit protocol staan de richtlijnen vanuit het kabinet, de gemeente en de KNBSB vertaald naar (gedrags)regels voor onder meer trainers, spelers en ouders.

Lees het protocol voorafgaand aan de training

Wij willen onze leden die bij ons komen trainen vragen om dit protocol nauwkeurig door te lezen. Ouders van onze jeugdleden vragen wij het protocol te bespreken met uw kind/kinderen. Het is voor een ieder van groot belang dat de regels uit het protocol worden nageleefd. 

Het bestuur van hsv Rooswijk

Download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.