Opening Day

Vrijdag 5 april start het honk- en softbalseizoen en Rooswijk gaat meteen vol aan de bak! Lees over de aankomende wedstrijden en kom kijken!

Heren softbal 1 reist af naar Haarlem en start om 18.30 uur tegen United. In Schalkwijk zullen de mannen de volle buit moeten zien binnen te halen om het seizoen lekker te kunnen starten.

Een dag later, zaterdag 6 april, komt onze jeugd in actie. De pupillen spelen om 13.00 uur in Alkmaar tegen Alcmaria Victrix. Vorig seizoen nog won Rooswijk deze tweestrijd, maar voor dit seizoen is nog niets zeker. De jonge ploeg van Monne en Elly zal vol aan de bak moeten om de twee punten mee naar Velsen Noord te mogen nemen.

De laatste dag van het weekend, zondag 7 april, is voor heren 1 en onze junioren. In Heiloo start heren 1 om 10.00 uur hun eerste wedstrijd tegen Double Stars. Kunnen zij met een winst een start maken om de tweede plaats van vorig jaar minimaal te evenaren? Zondagochtend 11.00 uur start de meest bijzondere wedstrijd van dit weekend. Dan treden op sportpark Rooswijk onze junioren aan. Dit nieuwe team, met veelal oud aspiranten, zal de strijd aangaan met North Stars uit Amsterdam. Wellicht kunnen zij het goede voorbeeld van de aspiranten van vorige week tijdens het jeugdtoernooi opvolgen?!

Heren 2 heeft nog een weekend vrij. Zij starten pas 13 april met een thuiswedstrijd tegen TIW-Survivors. De wedstrijd van de aspiranten tegen Odiz Frogs, die stond gepland op zondag 7 april is afgelast en wordt verplaatst.

We wensen iedereen een prachtig weekend met hopelijk mooi honk- en softbal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.