Oliebollentoernooi is weer terug

Rooswijkers, haal je handschoen uit het vet! Want op zondag 23 december staat ons jaarlijkse oliebollentoernooi weer op het programma. Tussen 10 en 11 uur zijn onze beeballers, pupillen en jongste aspiranten welkom voor een wedstrijdje. Van 11.00 tot 11.30 uur kunnen er spelletjes gespeeld worden, of gewoon nog even wat worden overgegooid. Onze senioren en oudere aspiranten zijn vanaf 10.30 uur welkom voor de warming-up en van 11.00-11.30 uur voor een wedstrijd slowpitch softbal.

Meedoen?

Wil jij meedoen? Kom dan naar sporthal Waterwijk in de Broekpolder. Aanmelden is niet nodig. Neem wel een handschoen mee en denk ook om zaalschoenen en uiteraard een flinke dosis spelplezier. Ken jij iemand die niet lid is van Rooswijk, maar de sport wel eens wil proberen? Neem hem of haar zeker mee!

Win een prijs!

Een oliebollentoernooi is geen oliebollentoernooi zonder oliebollen. Die staan dus voor je klaar. Net als de loterij. Loten kosten maar twee euro per stuk en op twee van de drie loten valt een prijsje! Dat mag je dus niet laten lopen. Wees dus op tijd bij, want op=op! De prijzen, mogelijk gemaakt door Fabienne Juffermans, zijn van te voren al voorzien van een nummer. Dus je weet direct wat je hebt gewonnen!

 Tot zondag 23 december in de sporthal Waterwijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.