Theo Reitsma neemt ons mee door de geschiedenis van Rooswijk

Dit jaar bestaat onze vereniging 75 jaar. Een bijzondere prestatie waar we dit jaar uitgebreid bij stil willen staan. Over onze plannen informeerden wij onze leden eerder al tijdens de Algemene Ledenvergadering. Er staan en stonden mooie activiteiten op het programma. Wat dacht je van een jeugdtoernooi, PubQuizen, een re├╝niewedstrijd, de Rooswijkdag en een afsluitend feest. Maar waar 2020 een mooi jaar moet worden voor hsv Rooswijk, moesten- na een korte periode van zaaltrainingen – onze handschoenen weer in het vet en werden de knuppels tijdelijk opgeborgen. Hoewel de trainingen weer zijn hervat, zullen de eerste wedstrijden en vooral de eerste activiteiten rondom het jubileum nog even op zich laten wachten. Maar we hebben het ervoor over. Door nu even een pas op de plaats te nemen, hopen we dat ook wij als vereniging eraan bijdragen dat Nederland het Corona-virus snel de baas is.

Maar in deze tijd hebben wij wel bijzonder nieuws. Erelid en oud-voorzitter Theo Reitsma duikt voor ons wekelijks in de geschiedenis van onze club. Zo wil hij eraan bijdragen dat ook in deze tijden van thuisblijven ons Rooswijkhart blijft kloppen. Juist in ons jubileumjaar. En hoe. Alle delen samen vormen nu al een ruime greep in onze rijke geschiedenis. 

De nieuwsberichten delen wij per mail. Wil je op de mailinglist, laat ons dat dan weten. Wil je er juist vanaf, dan horen we dat ook graag. Een verzameling van alle nieuwsberichten bij elkaar vind je hieronder.