Maak kennis met honk- en softbal tijdens onze zaaltrainingen

Op zondag 12 februari starten we met de voorbereidingen op aankomend seizoen. Zoals elk jaar vindt de voorbereiding plaats in de zaal. Tijdens vier zondagen trainen van 09.30-13.00 uur vrijwel al onze teams in sporthal Waterwijk, Pieter Cheeuwenlaan 2 in Beverwijk. Een mooie kans om kennis te maken met de sport.

Wilt u komen kijken? We trainen op zondag 12 en 26 februari en op 5 en 12 maart. Kinderen van 5 tot 10 jaar zijn welkom van 09.30-10.15 uur. Kinderen van 10 tot en met 15 jaar zijn welkom van 10.15 tot 11.30 uur. Iedereen van 16 jaar en ouder is welkom vanaf 11.30 uur om kennis te maken met de sport.

Combinatie sport en plezier

Honk – en softbal is een laagdrempelige sport, die gemakkelijk is om te leren, voor zowel jong als oud. Misschien heeft u het zelfs al eens gespeeld op bijvoorbeeld uw middelbare school. Nederland is ook niet zomaar een honkballand. Nederland is regerend Europees Kampioen en won in 2011 het Wereldkampioenschap. Het spelletje is tactisch, spannend en ontzettend veelzijdig. En omdat het een teamsport is, is het ook heel erg gezellig. Bij Rooswijk staat de combinatie tussen sport en plezier voorop.

Prachtige accommodatie

We beschikken over twee prachtige velden op het onlangs volledig gerenoveerde sportpark in Velsen-Noord. Op die velden spelen aankomend seizoen acht teams, waaronder drie jeugdteams, drie heren honkbalteams, een damessoftbal en heren softbalteam. Daarmee zijn we vertegenwoordigd in alle leeftijdscategorieën. Toch zijn nieuwe leden altijd welkom! Spreekt de sport u ook aan, of wilt u het eens proberen? U bent altijd welkom tijdens de zaaltrainingen of tijdens de veldtrainingen. Twijfelt u nog? U kunt via deze website altijd vrijblijvend meer informatie opvragen. Zien we u in de zaal op ons veld?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.