Informatie over start competitie

Update 14 mei 2021.

Via dit nieuwsbericht houden wij jullie op de hoogte over de start van de competities.

De start van de competitie is helaas wederom opgeschoven. De aangekondigde versoepelingen geven nog niet de ruimte om de competities te kunnen starten.

Jeugd
De startdatum van alle jeugdcompetities is opgeschoven naar het weekend van 12-13 juni. Deze startdatum is wel volledig afhankelijk van wanneer de volgende versoepelingen voor de sport er gaan komen. Te zijner tijd bekijken we of en wanneer de afgelaste speelrondes kunnen worden ingehaald.

Senioren
Ook de start van de seniorencompetities is opgeschoven naar de week van maandag 21 juni. De seniorencompetitie start twee weken later later dan de jeugdcompetitie, zodat seniorenteams de mogelijkheid hebben om nog oefenwedstrijden te spelen.

Oefenwedstrijden
Rooswijk kiest ervoor, in verband met de onzekerheden over de mogelijke versoepeling van de maatregelen, om geen extra oefenwedstrijden voor de jeugd te plannen. Daarmee zullen de eerste gespeelde wedstrijden direct ook competitiewedstrijden zijn. Voor de senioren willen we nog wel oefenwedstrijden in te plannen tussen 12 en 21 juni.

Trainingen
Hoewel de wedstrijden nog op zich laten wachten, zijn we wel al volop in training! De aspiranten trainen momenteel tot aan de competitie op de woensdag en zaterdagochtend. De pupillen en beeballers trainen tot aan de competitie op de zondagochtend. De honkbalsenioren van zowel ons eerste als ons tweede team trainen tot en met de start van de competitie op de woensdagavond en zondagochtend. Bij Rooswijk trainen wij volgens de geldende maatregelen voor de sportactiviteiten in Nederland. Kijk voor meer informatie daarover op de website van het NOC*NSF

Meetrainen?
Lijkt het jou leuk om een keer mee te trainen? Dat mag altijd! We vinden het altijd leuk als iemand kennis wil maken met onze sport. Laat het ons even weten, dan informeren wij jou over de trainingstijden en laten wij het team weten dat je komt kijken en misschien zelfs al mee komt trainen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.