Het is weer weekend!

Ondanks dat de thermometers iets anders aangeven, wordt het toch weer een prachtig honkbalweekend! Zaterdagmiddag 13 april begint het seizen voor heren 2. Onze meest ervaren ploeg reist af naar Diemen, waar om 13 uur de eerste wedstrijd van het seizoen tegen TIW Survivors wordt gespeeld. Wordt mooi om te zien of het keurkops van Jeffrey zich staande weet te houden in de 4 e klasse.

Zondag staan er drie teams van Rooswijk her en der aan slag. De junioren starten om 10 uur op sportpark Het Vennewater in Heiloo tegen hun leeftijdgenoten van
Double Stars. De wedstrijd van vorige week bood genoeg aanknopingspunten, dus wordt het interessant om te zien of er twee punten kunnen worden meegenomen naar Velsen Noord.

Ook om 10 uur, maar dan op het eigen vertrouwde sportpark Rooswijk, starten de pupillen hun tweede wedstrijd. Vorige week werd dik gewonnen bij Alcmaria Victrix, maar de wedstrijd tegen het tweede pupillenteam van Cromtigers zal waarschijnlijk lastiger worden. Eind maart werd een oefenwedstrijd tegen het eerste pupillenteam van Cromtigers verloren, dus een gewaarschuwd team telt voor twee….

Tenslotte is het de eer aan ons eerste honkbalteam om het honkbalweekend voor Rooswijk af te sluiten. Zij krijgen zondag om 11 uur, op eigen terrein en tegen Urbanus 1, de kans om hun goede start van vorige week in de vierde klasse tegen Double Stars een vervolg te geven. 

Er valt dus genoeg te zien en te genieten dit weekend van Rooswijk. Wees meer dan welkom bij de wedstrijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.