Grote Clubactie

Ook dit jaar doet Rooswijk weer mee met de Grote Clubactie. Een mooie manier om in deze lastige tijden extra geld voor Rooswijk bij elkaar te krijgen zodat we voor de teams weer dat materiaal kunnen aanschaffen om komend seizoen weer lekker te kunnen trainen en spelen. 80% van de opbrengst gaat namelijk naar Rooswijk! Maar niet alleen Rooswijk profiteert mee, ook onze jeugdleden. Ieder jeugdlid krijgt namelijk 50 cent per lot dat hij of zij verkoopt. Koop dus die loten voor Rooswijk en onze jeugdleden!!!!!

Verkopen van loten

Het verkopen van de loten kan op twee manieren. De koper vult met pen zelf het lot in of kiest voor de mogelijkheid om met behulp van zijn/haar mobiel de QR-code te scannen waarmee hij/zij op de verkooppagina van Rooswijk komt en digitaal alle gegevens invoert.

Digitaal loten kopen

Mocht je geen jeugdlid van ons treffen, dan kan je ook digitaal een lot kopen. Ga daarvoor naar https://clubactie.nl/lot/hsv-rooswijk/130340. Hier kun je onze vereniging selecteren en zelf jouw favoriete lotenverkoper in zijn of haar missie om zoveel mogelijk loten te verkopen.

Superlot

Naast al deze mogelijkheden hebben wij ook nog 3 superloten in de aanbieding. Een superlot is gelijk aan 50 loten voor het bedrag van 150 euro (oftewel 120 euro voor de club). Wie lukt het een superlot te verkopen? Heb je een koper neem contact op met Joost via jawinkelaar@gmail.com.

Wat kun je winnen?

De trekking van de grote clubactie is op 11 december, waarna wij meestal in januari de opbrengst voor de club horen die we op dat moment ook met jullie zullen delen. Dan ook weten wij of op één van de loten van Rooswijk de hoofdprijs van 100.000 euro is gevallen. Of misschien wel een van die andere mooie prijzen. Kijk voor alle prijzen op www.groteclubactie.nl.

Zet ‘m op!

Wij wensen onze jeugdleden veel succes met de verkoop! Zet ‘m op. Al onze andere Rooswijkleden roepen wij op om vooral (online) loten te kopen en bovenstaande link te delen met vrienden en/of familie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.