Geslaagde lunch voor jeugdteams

Het afgelopen weekeinde werd er niet alleen gespeeld door de jeugdploegen van Rooswijk. Na afloop van hun thuiswedstrijden was er speciaal voor de aspiranten en pupillen een lunch geregeld door de Funbassadeur van de club, Monne Reitsma.

De aspiranten hadden zaterdag eerst een prima overwinning behaald op de leeftijdsgenoten van DSS voordat zij aan tafel gingen met hun coaches. De pupillen hadden zondag minder succes tegen Alcmaria Victrix. Al werd er prima gespeeld. De pas tweede nederlaag van het seizoen, 8-9, had overigens geen invloed op de trek van de inmiddels dertien (!!) spelers en speelsters. Bruin brood deed het niet zo goed, maar de witte bollen waren bijna niet aan te slepen. Ook de toetjes werden met gejuich ontvangen door de spelers en speelsters van beide teams. Ook het aanwezige fruit (mandarijnen, appels en bananen) werd met het nodige plezier opgegeten.

Kantine

De lunch was bedoeld om de eigen jeugdleden eens goed te verwennen. Ze doen het dit seizoen erg goed op het veld en individueel worden de spelers steeds beter! En wat beter dan een lunch in de nieuwe kantine. Een mooie manier voor zowel de jeugdleden als de ouders om eens wat langer in de kantine te blijven, want doorgaans vertrekken veel jeugdspelers meteen na trainingen en wedstrijden huiswaarts.

Win win

Bij de pupillen namen ook nog eens veel ouders buiten plaats in het zonnetje terwijl hun kids zich binnen te goed deden aan de maaltijd. De omzet bij de pupillenwedstrijd was uiteindelijk dan ook goed te noemen voor een jeugdpotje. Kortom een belangrijke activiteit voor de teamspirit, maar ook voor de club. Win win dus.

Sponsoring Dekamarkt

De lunch was overigens niet mogelijk geweest zonder de sponsoring van de Dekamarkt in Velsen-Noord. Speciale dank voor filiaalmanager de heer Vriesman, die een prima kwaliteit van de producten waarborgde. Daarnaast dank aan alle ouders en mijn dochter Moira voor het klaarzetten vooraf en het opruimen na afloop van de maaltijden.

Tot de volgende activiteit!

Funbassadeur Rooswijk

Monne Reitsma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.