Geert Velzel nieuwe voorzitter hsv Rooswijk

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 6 februari 2019 kozen de aanwezige leden Geert Velzel unaniem als nieuwe voorzitter van het bestuur. Daarmee volgt hij Sebastiaan Hoogervorst op, die eerder al aangaf zijn voorzittershamer neer te willen leggen. Naast een nieuwe voorzitter, stapt ook Fabiënne Juffermans in het bestuur.

Beide nieuwe bestuursleden zijn geen onbekenden voor Rooswijk. Fabiënne is al jaren een van onze belangrijkste vrijwilligers. Afgelopen jaren vervulde zij diverse functies binnen de activiteitencommissie. Op dit moment is zij wedstrijdsecretaris. Geert Velzel is sinds 2002, zowel als coach en als speler, betrokken bij de vereniging. Afgelopen jaren was hij van vaste waarde in het eerste honkbalteam. Aankomend seizoen stapt hij over naar het nieuwe slowpitch softbalteam van Rooswijk.

Applaus

Beide nieuwe bestuursleden vullen het bestuur aan dat verder bestaat uit Miranda Juffermans (penningmeester), Joost Winkelaar, (jeugdzaken) en Tamara Selderbeek (secretariaat). Naast Sebastiaan Hoogervorst stopte ook Jelle Reinen. Jelle vervulde afgelopen twee jaar, als aanspreekpunt voor vrijwilligers en activiteiten, de bestuursfunctie van algemene zaken. Samen met ‘zijn’ bestuur loodste Sebastiaan Hoogervorst de vereniging door een periode van samenwerking met de voetbal en handbal naar een succesvolle samenwerking met TC De Gieteling met als resultaat; mooie faciliteiten waar wij nu gebruik van maken en een gezonde financiële toekomst voor de club. Tijdens de Algemene Ledenvergadering zijn Sebastiaan en Jelle met bloemen en een ruim applaus bedankt voor hun belangrijke bijdrage van de afgelopen jaren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.