Pubquiz

LET OP! GEWIJZIGDE DATUM!
Vrijdag 8 april 2016 stond de eerste officiële Rooswijk pub quiz op het programma om de opening van ons nieuwe seizoen te vieren. Met circa 50 deelnemers en 11 teams (!!) werd dat direct een succes. Daarom gaan we in 2017 op herhaling en wel op vrijdagavond 19 mei.
Net als tijdens de eerste editie zullen ook ditmaal weer de gebruikelijke pub quiz-elementen aan bod komen (plaatjesronde, muziekronde, 6 rondes met originele vragen).
De pubquiz belooft wederom een gezellig samenzijn met jouw team- en clubgenoten in de (nieuwe!) kantine van Rooswijk. Natuurlijk zijn fanatieke pub quiz-spelers die (nog) niet lid zijn van Rooswijk ook van harte welkom!

Je kunt je per team (maximaal 5 leden min leeftijd 16 jaar) aanmelden voor de pubquiz. De kosten voor deelname worden later bekend gemaakt. Evenals het adres waar jij je kunt aanmelden. Betalen kan per team op de avond bij de spelleiding.

Zorg dat je deze bijzondere avond niet mist. Wij hopen jullie vrijdagavond 19 mei allemaal in de kantine te mogen verwelkomen!