Een nieuwe website!

Op woensdag 15 maart is de nieuwe website van Rooswijk live gegaan. De nieuwe website is er nog meer op gericht om bezoekers kennis te laten maken met onze vereniging en de sport. Daarmee hopen we dit jaar nog verder te groeien. Check snel onze nieuwe site! Hij is te bekijken op je pc, tablet of smartphone!

Andere manier van communiceren met leden

Met de komst van social media, nieuwsbrieven, Whatsapp en de app Sportlink krijgen de leden steeds vaker het clubnieuws binnen via andere kanalen. Dat vraagt van ons als club om een andere manier van communiceren, maar biedt ons ook kansen. Niet langer hoeft onze website op te worden gezet als nieuwssite. Daardoor hebben we meer ruimte om geïnteresseerden te laten zien wat een gezellige en bloeiende vereniging we zijn. Met die insteek is hard gewerkt aan een volledig vernieuwde site.

Wegwijs binnen onze club

De homepage van onze website is er nu vooral op gericht om potentiële nieuwe leden snel wegwijs te maken binnen onze club. Daarbij zijn ook de teksten herschreven om toegankelijker te maken voor alle doelgroepen. Maar natuurlijk kunnen ook de leden alle informatie nog gewoon op de website vinden. Via de navigatie kom je snel bij bijvoorbeeld het laatste nieuws en de agenda. En als straks de wedstrijdschema’s bekend zijn, worden die natuurlijk gewoon beschikbaar gemaakt via de teampagina’s.

Besloten ledenpagina

Net als bij onze oude website, is het voor leden ook nu weer mogelijk om via een besloten pagina documenten met elkaar te delen.Via de besloten pagina kunnen leden documenten met elkaar delen. Wil jij een eigen inlogcode. Maak dan nu direct een inlogcode aan. 

Heb je vragen, opmerkingen of tips of suggesties? Stuur ze ons toe via het contactformulier. Je kunt dit formulier ook gebruiken als je jezelf op een foto terugziet, die je liever niet op de website wilt hebben staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.