Doe boodschappen bij Deen en help Rooswijk!

Wanneer jij tussen zondag 16 augustus en zaterdag 5 september boodschappen doet bij de Deen help jij Rooswijk. Bij iedere 10 euro aan boodschappen die jij doet en bij speciale actieproducten ontvang jij een sponsormunt. In het filiaal van Deen in de Beverhof in Beverwijk kun je deze munten inleveren. Je vindt hier een speciale display met kokers voor vier verenigingen. Eén van die verenigingen is Rooswijk. Doneer je munt zo gemakkelijk aan onze vereniging.

Wat levert het Rooswijk op?

Over de vier verenigingen die meedoen in het filiaal in Beverwijk verdeelt Deen € 4.500,-. Hoe meer sponsormunten wij samen voor Rooswijk verzamelen, hoe hoger de sponsorbijdrage zal zijn. Het is dus heel belangrijk dat wij allemaal, inclusief familie, vrienden, kennissen, collega’s en buren actief mee sparen!

Makkelijk jouw munten inleveren bij onze leden

Doe jij boodschappen bij een ander filiaal van Deen? Geen nood. Spaar dan je munten op en lever deze in bij:

  • Geert Velzel; Alkmaarseweg 452, Beverwijk
  • Miranda Juffermans: van Loenenlaan 23, Beverwijk
  • Tamara Selderbeek: Ganzenveer 45, Heemskerk

De munten kunnen ingeleverd worden t/m zaterdag 12 september.

Speciale editie Sponsor Actie

Supermarktketen Deen stelt in totaal € 400.000 beschikbaar voor ruim 300 (sport)verenigingen in de buurt van haar winkels. Zo draagt zij haar steentje bij aan het sociale leven in de omgeving van haar filialen. Door de coronacrisis merkte de supermarktketen dat er juist nu behoefte is aan extra financiële middelen voor verenigingen. Daarom besloot Deen om dit jaar een speciale editie van de Sponsor Actie te organiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.