Rooswijk ontvangt prachtige cheque

Met dank aan onze leden, familie, vrienden, kennissen, buren, collega’s en alle anderen mocht voorzitter Geert Velzel vrijdag 25 september een prachtige cheque, ter waarde van € 750,00, in ontvangst nemen! Dat geld kunnen we goed gebruiken! Bedankt Deen!

De cheque werd uitgereikt door supermarkt Deen Beverhof. Iedereen die tussen 16 augustus en 5 september boodschappen deed bij de supermarkt kon sponsormunten sparen. Daarmee gaf de supermarktketen verenigingen een steuntje in de rug. In het filiaal van Deen in de Beverhof in Beverwijk stond een speciaal display met kokers voor vier verenigingen. Eén van die verenigingen was Rooswijk.

Speciale editie Sponsor Actie

Supermarktketen Deen stelde in totaal € 400.000 beschikbaar voor ruim 300 (sport)verenigingen in de buurt van haar winkels. Zo draagt zij haar steentje bij aan het sociale leven in de omgeving van haar filialen. Door de coronacrisis merkte de supermarktketen dat er juist nu behoefte is aan extra financiële middelen voor verenigingen. Daarom besloot Deen om dit jaar een speciale editie van de Sponsor Actie te organiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.