Enorme inzet tijdens jeugdclinicdag

Op zaterdag 8 juli vond de jaarlijkse jeugdclinicdag bij Rooswijk plaats. Alle pupillen, aspiranten en een enkele beeballer kwamen op deze zonnige dag naar Rooswijk voor een lang trainingsprogramma, onder begeleiding van de coaches en spelers uit heren 1 en heren softbal 1.

Na een uitgebreide warming-up startte de pupillen met een slagtraining. De aspiranten startte met een veldtraining.  Na een korte pauze werd er gewisseld en ging de training even fanatiek door. Zo kregen alle deelnemers in twee keer 45 minuten veel tips om hun slagbeweging en veldspel nog meer te verbeteren. Om 13.00 uur was het tijd voor de lunch, die mede mogelijk gemaakt was door Bakkerij Herman Schoone uit Beverwijk en Bert Zwart Groente en Fruit uit Akersloot. Waarvoor dank! 

Hoewel de vermoeidheid wat begon toe te slaan, stond er nog een lang middagprogramma klaar met onder meer fielden, hoge ballen, insluiten, relay en honklopen. Alles kwam langs. Met veel sprintjes, veel techniek en ook in het middagprogramma heel veel inzet van de deelnemers. De jeugdclinicdag van Rooswijk bewees maar eens te meer dat we met de pupillen en aspiranten twee talentvolle en fanatieke jeugdteams hebben.

Als klapper op de vuurpijl eindigden we de geslaagde dag met een slidingtraining. Want geen jeugdclinicdag zonder slidings! Bekijk de foto’s van de hele dag.

jeugdclinic1

Afbeelding 1 van 30

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.